Buitenbad

Iersestraat 15
Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij ons buitenbad beleef je veel zwem, zon, speel en spetterplezier met het hele gezin! De bodem van het bad loopt af naar maximaal 1.40m, waarbij in het meest ondiepe deel speciale speelelementen staan voor kleinere kinderen. In het midden van het bad staat een grote familieglijbaan, met daarnaast een stroomversnelling en een aantal waterelementen zoals grote sproeiers. Voor de allerkleinste kinderen hebben we een apart baby en peuterbadje, met een kleine ligweide.

Buitenbad seizoen 2021

Het seizoen is afgelopen en het buitenbad is momenteel gesloten.

Alleen voor het hondenzwemmen op 18 september gaat het buitenbad nog open.

Het buitenbad van Nieuwerkerk aan den IJssel was gedurende de zomervakantie open wanneer het 22 graden of warmer is èn er een weercijfer van 7 of hoger was. Dit werd gebaseerd op de voorspellingen van weeronline in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lees hier meer over de Honden Plons

Corona maatregelen:

- De reservering is tevens de gezondheidscheck
- Blijf bij klachten thuis
- Als een huisgenoot koorts heeft of positief is getest, blijf dan thuis
- Als u in quarantaine zit blijft u thuis
- Trek thuis de badkleding alvast aan
- Kleedkamers en douches zijn niet in gebruik
- Er zijn géén kluisjes beschikbaar
- Er worden maximaal 400 personen toegelaten
- Houdt 1,5m afstand van niet-gezinsleden

Entree 6,00
Let op!
De Rotterdampas, gratis op leskaart / inschrijfpas én 10-badenkaarten binnenbad gelden niet voor het buitenbad.