25 jun 2024
In verband met ziekte van een van onze zwemonderwijzers komt het ochtendprogramma in sportcentrum De Zuidplas van woensdag 26 juni gedeeltelijk te vervallen.
24 jun 2024
In verband met afwezigheid van ons zwembadpersoneel komt het ochtendprogramma van dinsdag 25 juni te vervallen.
24 jun 2024
In de zomervakantie zijn er iedere vrijdag leuke sportieve activiteiten met een Olympisch tintje tijdens Sams Zomerspelen!
24 jun 2024
In verband met ziekte van een van onze zwemonderwijzers komt het ochtendprogramma in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel op dinsdagochtend 25 juni gedeeltelijk te vervallen.
17 jun 2024
In juli mogen de zwemleskinderen die zwemmen in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel zich opmaken voor het diplomazwemmen.
17 jun 2024
De datum van het SportGala van Zuidplas komt dichterbij en het stemmen op de genomineerden is in volle gang. Sportstichting Zuidplas maakt het voor geïnteresseerde inwoners van Zuidplas mogelijk om dit evenement gratis bij te wonen.
11 jun 2024
De technische storing in het Polderbad is verholpen. De zwemlessen zullen vanmiddag, 12 juni, weer volgens het reguliere rooster doorgaan.
7 jun 2024
Woensdag 5 juni organiseerde Sportstichting Zuidplas in sportcentrum De Zuidplas de jaarlijkse G-Olympics. Deze sportdag voor kinderen en volwassenen met een beperking startte met de ondertekening van het vernieuwde regionale samenwerkingsverband.
7 jun 2024
Een zomer lang zwemplezier. Haal nu tijdelijk voor maar €60,00 de Zomerpas.
4 jun 2024
Welke sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvrijwilliger of coach mag tijdens het Sportgala van Zuidplas een award in ontvangst nemen?
27 mei 2024
Je bent graag buiten en onder de mensen. Je houdt het hoofd koel wanneer de temperatuur oploopt en houd je hoofd met gemak boven water!
27 mei 2024
Maandag 27 mei vormde de schoolsportweek het toneel voor een unieke wedstrijd. De kindergemeenteraad nam het op tegen enkele gemeenteraadsleden in een fanatieke pot trefbal.
21 mei 2024
Vanaf 1 juni een nieuw gezicht in de sportkantine bij sportcentrum Parkzoom/Polderbad
13 mei 2024
Van 22 tot en 28 mei komen ruim 1500 kinderen sporten en bewegen in en rond de Parkzoomhal. Hierdoor zullen enkele activiteiten komen te vervallen.
29 apr 2024
Binnenkort kunt u ook op dinsdag banenzwemmen in sportcentrum De Zuidplas in Moordrecht.
12 apr 2024
 Sportstichting Zuidplas zet zich in om bewegen voor iedere inwoner van Zuidplas mogelijk te maken. Het beweegaanbod is daarom uitgebreid met twee nieuwe activiteiten. Een activiteit voor de zestigplusser en een activiteit voor mensen met dementie.
11 mrt 2024
Dit onderzoek geeft een beeld van de vitaliteit van de sportverenigingen en is bedoeld om te inventariseren of verenigingen ook open staan om bij te dragen aan andere maatschappelijke vraagstukken.
11 mrt 2024
Het wekelijkse zwemuur op de maandagavond in Moordrecht krijgt een nieuwe naam: SwimMasters!
22 feb 2024
Vanaf 1 maart gaat het gebruik van de Rotterdampas veranderen. Lees hier wat dit voor u betekent.
7 dec 2023
Maar liefst 14 sportverengingen met een kantine in eigen beheer en enkele andere horeca- aanbieders lieten zich door TeamFit (NOC*NSF) inspireren tijdens de themabijeenkomst 'De Gezonde Sportomgeving'.
13 nov 2023
De stoomcabine is tijdelijk buiten gebruik.
24 okt 2023
Gisteren, maandag 23 oktober, vond de lancering van de het nieuwe zwemlesconcept plaats en introduceerden we de nieuwe mascotte van Sportstichting Zuidplas: Sam Salamander!
1 okt 2023
Voor diverse functies zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Zo zijn er vacatures voor receptiemedewerkers, zwemonderwijzers en medewerkers huishoudelijke dienst.
19 jun 2023
Afgelopen woensdag, 14 juni, werden de schoolsportactiviteiten afgesloten met het schoolvoetbaltoernooi in Moordrecht. In totaal kwamen ruim 2000 basisschoolleerlingen in beweging.
2 mrt 2023
Lokale sportverenigingen vanuit verschillende takken van sport kwamen vorige week samen voor het minicongres veilig sportklimaat bij Sportstichting Zuidplas (SSZ).
14 jul 2022
Sportstichting Zuidplas is de afgelopen jaren flink bezig geweest met het verduurzamen en vernieuwen van de locaties.