Diplomazwemmen en recreatief zwemmen Polderbad afgelast

12 mrt 2020

Diplomazwemmen en recreatief zwemmen Polderbad afgelast

Zoals u mogelijk al heeft vernomen is er om 15:00 uur een persconferentie geweest met premier Rutte omtrent een crisisoverleg betreft het Coronavirus.

Hier werd onder andere in geadviseerd om evenementen met meer dan 100 bezoekers te annuleren tot en met tenminste 31 maart 2020.

Op donderdag 12 maart, vrijdag 13 maart, zaterdag 14 en maandag 16 maart is er voor het A, B en C diploma afzwemmen in het Polderbad.
Omdat het afzwemmen altijd druk bezocht is en de gezondheid van onze leskinderen het belangrijkste is hebben wij, samen met de Gemeente Zuidplas, besloten het afzwemmen te verplaatsen.
Voor de nieuwe datum van het afzwemmen zal u later worden geïnformeerd.

Ook zal het recreatief zwemmen op vrijdag 13 maart en zondag 15 maart NIET doorgaan, aangezien dit altijd drukbezocht wordt.

Sportstichting Zuidplas volgt de richtlijnen vanuit het Ministerie, RIVM en GGD en daarnaast houden we informatie met betrekking tot Corona en zwemmen of sporten in de gaten.
Tot op heden gaan onze activiteiten, op het afzwemmen en recreatief zwemmen  na, nog door volgens normaal rooster.

Op de locaties van Sportstichting Zuidplas informeren we extra over de hygiëne maatregelen om verspreiding te voorkomen.
Indien nodig nemen wij verdere maatregelen.